IMOLAGP

Mazepin szeretné megváltoztatni az F1-es rajongók véleményét

Nikita Mazepin, Haas F1 Team
Nikita Mazepin, a Haas F1-es újonca bízik benne, hogy hamarosan megváltozik az emberek véleménye vele kapcsolatban: úgy érzi, tanult a tavaly év végi botrányából.

Mazepint nemcsak tavaly év végén érték támadások a szurkolók részéről botránya miatt, de a Haas bejegyzését is elárasztották a negatív kommentek, amikor a csapat beszámolt a fiatal pilóta gyárlátogatásáról. 

Ezt követően a csapat vezetősége úgy nyilatkozott, tisztában vannak vele, hogy mennyire negatívak az emberek versenyzőjükkel kapcsolatban, de nem szeretnének a védelmére kelni, bíznak benne, hogy tanult az év végi esetből.

Mazepin először nyilatkozott a történtek után, és elmondta, sokat gondolkodott és már megbánta, amit tett

„Először is nagyon fontos, hogy elmondjam, decemberben helytelen volt minden, amit tettem” – mondta a Haas újdonsült pilótája. „A teljes felelősséget vállalom érte. Ez egy nagyon nagy tanulság volt számomra és magabiztosan mondhatom, hogy már többet tudok erről a kérdésről, így vagy egy kis pozitív dolog is benne.”

Mazepin hozzátette, megérti az F1-es rajongók véleményét, és azon lesz, hogy ezt megváltoztassa bennük. 

„Teljesen megértem őket, helyesek az érzéseik, és hogy én nem cselekedtem helyesen. Nem vagyok büszke rá. Fontos, hogy fejlődjek” – mondta. 

„Azok, akik velem voltak az elmúlt 21 évben, tudják, hogy ki vagyok. Nehéz becsapni az embereket, és én messze állok ettől. Magamat fogom adni a pályán kívül, ahogyan eddig is. Voltak hullámvölgyeim, de ez az élet része. Úgy gondolom, hogy leginkább a versenynek kell beszélnie.”

„Hiszem, hogy én egy nagyon jó versenyző vagyok a pályán, úgy gondolom, gyors vagyok. Nagyon várom, hogy megmutassam az embereknek, akik talán most nem szeretnek, hogy remek versenyzői képességeim vannak. Ez remélhetőleg változtat majd a megítélésemen.” 

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

Ezeket is ajánljuk!

További cikkek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!