McLaren: A bemutatón sem lesz névadó szponzorunk - F1VILÁG.HU

McLaren: A bemutatón sem lesz névadó szponzorunk

HIRDETÉS

Nem lesz névadó szponzora a McLarennek az MP4-29-es versenygép pénteki bemutatóján – erősítette meg a wokingi gárda a minap.


Nem lesz névadó szponzora a McLarennek az MP4-29-es versenygép pénteki bemutatóján – erősítette meg a wokingi gárda a minap.

A csapat korábban abban bízott, mostanra sikerül majd pótolnia az elmúlt év végén távozott Vodafone-t, Jonathan Neale, a gárda ügyvezetője azonban elárulta, egyelőre nincs névadó szponzora a McLarennek, noha ez semmiféle anyagi hátrányt nem jelent az istálló számára.

„A McLaren Group egy privát vállalat, szóval nem kell minden évben profitot felmutatnunk ugyanabba az irányba, ahogy a részvénytársaságoknak” – fogalmazott a szakember.

„A mi tulajdonosaink – Ron Dennis, Mansoor Ojjeh és Mumtalakat – nem kapnak osztalékot. Jobban érdekli őket a növekedés.”

„Szóval, noha nem fogjuk bejelenteni névadó támogatónkat, amikor pénteken digitálisan bemutatjuk az MP4-29-es versenyautót, financiálisan nagyon is jó helyzetben vagyunk.”

„Van számos zseniális partnerünk – a Mobil 1, a Santander, a GSK, a Johnnie Walker, a Hilton, a Hugo Boss, a Tag Heuer és az SAP –, akik mind osztják ambícióinkat és elkötelezettségeinket a siker iránt.”

„Ennek eredményeképp a McLaren nagyobb költségvetéssel rendelkezik majd 2014-ben, mint bármely korábbi évben.”

A McLaren eredetileg december 2-án jelentette volna be új fő támogatóját, ám nem sikerült tartani a határidőt. Később arról szóltak a hírek, az új autó januári bemutatóján derül ki a névadó szponzor kiléte, de ez sem fog megtörténni.

Lapértesülések szerint a csapat továbbra is egyeztetéseket folytat néhány jelentős vállalattal, noha úgy tudni, a Honda 2015-ös érkezése már önmagában jelentős üzleti háttérrel bír.

Hirdetés

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!