Friss hírek

McLaren: Egyre közelebb Hamilton hosszabbítása

A McLaren ügyvezetője megerősítette, hogy előrehaladott tárgyalásokat folytatnak Lewis Hamiltonnal, és hamarosan aláírásra is kerülhet az új kontraktus, melynek részletei egyelőre nem ismertek.A McLaren ügyvezetője, Jonathan Neale megerősítette, hogy csapata előrehaladott tárgyalásokat folytat Lewis Hamiltonnal, és ha minden a terveknek megfelelően alakul, hamarosan aláírásra is kerülhet az új kontraktus, melynek részletei egyelőre nem ismertek.

A brit pilóta jövője napi téma volt az elmúlt hetekben, azonban maga az érintett még a nyári szünet előtt elmondta, hogy reményei szerint a pihenőidőszakban lesz idejük arra, hogy leüljenek és átbeszéljék a lehetőségeket, ami meg is történt Neale állítása szerint.

„Egyre közelebb vagyunk” – mondta a szakember a Sky Sportnak. „Természetesen még tárgyalásban állunk, de bizonyos okok miatt erről többet nem mondhatok. Nagyon keményen dolgozunk azon, hogy közös megegyezés szülessen.”

Arra a kérdésre, hogy mindkét fél a hosszabbítás mellett áll-e, Neale így folytatta: „Természetesen igen.”

Bár jelenleg 47 pont a hátránya a listavezető Fernando Alonsóval szemben, Neale úgy gondolja, hogy Hamiltonnal még minden esélye megvan a bajnoki cím megszerzésére, és arra számít, hogy az egykori világbajnok a bajnokság végéig harcban lesz az első pozícióért.

„Matematikailag még minden lehetséges” – magyarázta. „Manapság 25 pont jár a győzelemért, így a helyzet gyorsan megváltozhat. Egy gyors autóval rendelkezünk, egy kicsivel jobb formában is voltunk, mint a Ferrari az elmúlt versenyen, a Magyar Nagydíjon.”

„Hamilton egy igazi harcos, szereti a kihívásokat, kell neki a nyomás, és a csapat teljes mértékben mögötte áll. Úgy gondolom, hogy amíg érzi, a csapat folyamatosan azon van, hogy újabb és újabb fejlesztésekkel álljon elő, keményen fog harcolni, és a végéig ott lesz az élmezőnyben.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

További cikkek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!