McLaren: Fájdalmasak az elmúlt időszak eredményei - F1VILÁG.HU

McLaren: Fájdalmasak az elmúlt időszak eredményei

HIRDETÉS
Kiábrándítóan alakult az elmúlt időszak a McLaren Forma-1-es csapata számára, az istállót irányító Andreas Seidl viszont azt mondja, ez nagyrészt a balszerencsének volt köszönhető.
Daniel Ricciardo McLaren

Az olaszországi győzelem után a wokingi gárda Oroszországban közel került ahhoz, hogy megismételje diadalát, az elmúlt három versenyen viszont a McLaren mindössze 4 pontot tudott gyűjteni – ugyanannyit, mint az Alfa Romeo.

Ebben pedig komoly szerepet játszott a balszerencse is – Lando Norris például defektet kapott Katarban, így rengeteg ponttól esett el a csapat.

„Az, hogy három versenyen mindössze 4 pontot szereztünk, nyilvánvalóan fájdalmas az egész csapat számára” – mondta Andreas Seidl csapatfőnök.

„De ha megnézzük, mi is történt, és hogyan veszítettünk sok pontot, akkor látható, hogy a dolgok kicsúsztak a kezeink közül, vagy egyszerűen balszerencsénk volt, és ez is része ennek a sportnak. Néha a te oldaladon áll a szerencse, máskor nem.”

Két futammal a bajnokság vége előtt a McLaren 39,5 pontos lemaradásban van a Ferrari mögött, Seidl viszont azt mondja, a teljesíményük a legutóbbi versenyhétvégén alapvetően nem volt rossz.

„A jó dolog, hogy újra láttuk, versenyképes autónk volt, két pilótánk igazán versenyképes tudott lenni a pályán, a csapat pedig remek munkát végzett, kiváló kerékcseréink voltak. Szóval vissza kell vágnunk Szaúd-Arábiában.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!