McLaren: Nagyszerű eredmény, de a verseny újabb kihívás lesz! - F1VILÁG.HU

McLaren: Nagyszerű eredmény, de a verseny újabb kihívás lesz!

Visszafogott optimizmussal nyilatkozott a Forma-1-es Osztrák Nagydíj időmérő edzését követően a McLaren csapatfőnöke, Andreas Seidl.

A wokingi gárda meggyőzően szerepelt a spielbergi kvalifikáción, hiszen Lando Norris a 4. rajthelyet szerezte meg, miközben Carlos Sainz a 8. helyről indulhat majd a vasárnapi versenyen.

„Nagyszerű munkát végzett az egész csapat. Igazi lökést adott ez mindenkinek azon nehézségek után, amiken keresztülmentünk Ausztrália óta” – nyilatkozta Andreas Seidl csapatfőnök.

„Keményen dolgoztunk, a feladatra koncentráltunk, és nagyon büszke vagyok mindenkire itt, és a wokingi központban is. Ez még csak egy időmérős eredmény, és tudjuk, hogy nagy utat kell megtennünk ahhoz, hogy ott tartsunk, ahol lenni szeretnénk. Ezért leszegett fejjel kell tovább dolgoznunk.”

„Természetesen az év első versenye még előttünk áll, ami egy teljesen más történet, és új kihívásokat tartogat majd.”

Az eddig látottak alapján tehát a Red Bull Ring fekszik a McLaren autóinak, lapunk pedig arra volt kíváncsi, a világbajnokság szempontjából mennyire fontos az, hogy jövő héten egy második versenyt is megrendeznek Ausztriában.

„Még csak egy időmérő edzésen vagyunk túl, de biztató, amit eddig láttunk” – mondta visszafogott optimizmussal Seidl az F1Világ.hu kérdésére.

„Viszont az osztrák ételeket nagyon szeretem, innen nem messze nőttem fel, szóval szívesen maradnék!”

„A verseny viszont holnap lesz, a pontokat vasárnap osztják, szóval térjünk vissza erre a témára a verseny után! Majd meglátjuk, hogy szívesen maradnánk-e a Red Bull Ringen!”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!