McLaren: Nem gondoltuk, hogy Vettel elérhető lesz - F1VILÁG.HU

McLaren: Nem gondoltuk, hogy Vettel elérhető lesz

HIRDETÉS
Zak Brown után a McLaren csapatfőnöke, Andreas Seidl is azt nyilatkozta, nem folytattak tárgyalásokat a négyszeres világbajnok Sebastian Vettellel arról, hogy 2021-re a brit istállóhoz szerződjön.
GP GIAPPONE F1/2017 
© FOTO STUDIO COLOMBO PER FERRARI MEDIA (© COPYRIGHT FREE), Sebastian Vettel, JapaneseGP2017, Ferrari

Vettel a 2020-as év végén távozik a Ferraritól – ezt kedden jelentette be az olasz istálló. Hogy marad-e a Forma-1-ben, és ha igen, mely csapatnál, azt egyelőre nem tudni.

A keddi bejelentés után sokan arra tippeltek, Vettel a McLarenhez szerződhet, a wokingiak azonban bejelentették, 2021-ben a Lando Norris – Daniel Ricciardo párossal vágnak neki a világbajnokságnak.

Zak Brown, a McLaren ügyvezetője a minap egy interjúban elárulta, valójában soha nem is tárgyaltak Vettellel – ezt pedig most Andreas Seidl, a McLaren csapatfőnöke is megerősítette, aki köztudottan remek kapcsolatot ápol a némettel, hiszen annak idején, a BMW-Saubernél dolgoztak is már együtt.

„Sebastian soha nem merült fel témaként. Soha nem folytattunk egyeztetéseket. Mindig úgy állt, hogy vagy Carlosszal [Sainz], vagy Daniellel folytatjuk.”

„Nagyon elégedettünk vagyunk ennek a hétnek a végkifejletével. Nagyon nyitottan és átláthatóan egyeztettünk Carlossal mindvégig. Tudtuk, hogy tárgyalni fog a Ferrarival. Ugyanakkor mi is már jó ideje egyeztettünk Daniel Ricciardóval.”

„Nem feltételeztük, hogy Sebastian elérhető lesz. Remek kapcsolatom van Sebastiannal, az elmúlt pár napban többször is beszéltünk – nem csak a Forma-1-ről.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!