McLaren: Nincs garancia a további fejlődésre - F1VILÁG.HU

McLaren: Nincs garancia a további fejlődésre

HIRDETÉS
A McLaren Forma-1-es csapatát irányító Andreas Seidl szerint semmi garancia nincs arra, hogy az idei fejlődés után 2020-ban még jobbá tudnak válni.
MEXICO CITY - OCTOBER 25: Lando Norris, McLaren MCL34 during the 2019 Formula One Mexican Grand Prix at Autodromo Hermanos Rodriguez, on October 25, 2019 in Mexico City, Mexico. (Photo by Zak Mauger / LAT Images)

Carlos Sainz F1-es pályafutása első dobogós eredményét érte el Brazíliában, ezzel az eredménnyel pedig a McLaren bebiztosította 4. helyét a konstruktőri pontversenyben.

A wokingi gárda jövőre szeretne még közelebb kerülni a három élcsapathoz, mielőtt 2021-ben jelentősen átalakulnak a Forma-1 szabályai.

Andreas Seidl csapatfőnök viszont pontosan tudja, nagyon nehéz dolguk lesz, és nem vehetnek semmit biztosra.

„Nagy célokat tűztünk ki, és középtávon kétségkívül szeretnénk csökkenteni lemaradásunkat a topcsapatokhoz képest, szeretnénk ismét dobogós eredményekért és győzelmekért harcolni” – magyarázta a szakember.

„Ugyanakkor viszont reálisan kell látnunk azt, hogy mit tudunk elérni egyik évről a másikra. Nagyon tiszteljük a három topcsapatot, és azt, amit csinálnak. Ugyanakkor igyekszem megbizonyosodni arról csapaton belül, hogy megtartjuk ezt a tiszteletet azon csapatok felé is, akikkel harcolunk jelenleg, mert mindenki keményen próbál javulni egyik évről a másikra.”

„Minden csapatnál nagyszerű szakemberek, nagyszerű tehetségek dolgoznak. Ez egy nagyon összetett sport. Ezért nem vehetünk semmit sem biztosra. Fontos, hogy alázatosak maradjunk és leszegett fejjel dolgozzunk tovább, és ne szálljunk el túlságosan azzal kapcsolatban, hogy mekkorát tudunk előrelépni.”

„Egyszerűen tovább kell folytatni a kemény munkát, hogy jobb csapattá váljunk.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!