Még nem akar dönteni Rosberg jövőjéről a Mercedes

Könnyen lehet, hogy egy ideig még várnia kell új szerződésére a Mercedes német versenyzőjének, Nico Rosbergnek.


Könnyen lehet, hogy egy ideig még várnia kell új szerződésére a Mercedes német versenyzőjének, Nico Rosbergnek.

Az idei bajnoki ezüstérmes jelenleg érvényben lévő kontraktusa a 2016-os idény végén jár le – ezt a szerződést még 2014 júliusában írta alá Rosberg a csapattal, ám az elmúlt két évben nem tudta legyőzni immáron háromszoros világbajnok csapattársát, Lewis Hamiltont.

A Mercedes motorsport-igazgatója, Toto Wolff nemrég világossá tette, ha a két versenyző feszült viszonya a jövőben rányomja a bélyegét a csapat szereplésére, elgondolkodnak azon, hogy változtassanak-e a felálláson.

Amikor a szakembert Rosberg jövőjéről kérdezték, az így felelt: „Ez a felállás egy nagyszerű felállás. Mindketten oszlopos tagjai a csapatnak, és nagyban hozzájárultak ahhoz, hogy a csapat most ott tart, ahol.”

„De még túl korai Rosberg szerződéséről beszélni. Szeretném látni, hogyan alakul a következő idény.”

Hamilton szerződését idén májusban hosszabbította meg a német istálló, az új kontraktus 2018 végéig szól. Arra a kérdésre, hogy Rosberg szerződéséről is döntés születhet-e tavasszal, Wolff így válaszolt: „Még nem tudom.”

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Exkluzív F1-es videók!

Imádod a Forma-1-et? Megnézel mindent, ami kedvenc sportágadról szól? Akkor ne maradj le YouTube-csatornánk újdonságairól sem!