Megbukott a törésteszten az új Marussia - F1VILÁG.HU

Megbukott a törésteszten az új Marussia

Nem vesz részt az előszezon utolsó kollektív tesztsorozatán a Marussia Forma-1-es alakulata – jelentette be a csapat hétfőn késő este. A csapat új autója megbukott az FIA töréstesztjén.Nem vesz részt az előszezon utolsó kollektív tesztsorozatán a Marussia Forma-1-es alakulata – jelentette be a csapat hétfőn késő este.

Az orosz színekben induló alakulat új versenyautója megbukott a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) utolsó töréstesztjén, így továbbra is kérdéses, hogy az MR01-es kódjelet viselő modell mikor gurulhat először pályára.

A Marussia múlt héten, Barcelonában tavalyi versenyautójával dolgozott, hiszen amellett, hogy lehetőséget kívánt biztosítani újonc versenyzőjének, Charles Picnek, szeretett volna információkat gyűjteni a Pirelli vadonatúj abroncsairól.

A gárda új autója először ezen a héten gurult volna pályára a katalán fővárosban, ám miután a 2012-es konstrukció megbukott az FIA utolsó töréstesztjén, a csapat kénytelen változtatni tervein.

„A Marussia csalódottan kénytelen megerősíteni, hogy az új autó első tervezett tesztjét elhalasztja, miután az nem teljesítette az FIA utolsó töréstesztjét” – áll a csapat által kiadott kommünikében.

„Az istálló nem vesz részt az utolsó előszezoni teszten, Barcelonában, helyette a hétvégén megismétlendő töréstesztre összpontosít.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

forma-1 rajt 2024

MEGJELENT!

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!