Friss hírek

Megérkezett a Renault 2019-es versenyautója

Fotó: Renault
Újabb Forma-1-es csapat tartotta meg autóbemutatóját – kedden a Renault rántotta le a leplet 2019-es betontorpedójáról, melyet Daniel Ricciardo és Nico Hülkenberg terelgethet majd az előttünk álló idényben.

A Renault 2018-ban a Mercedes, a Ferrari és a Red Bull mögött a negyedik helyen végzett a konstruktőri bajnokságban, az idei évre pedig a további fejlődést tűzte ki célul. A csapatnál abban bíznak, 2019-ben lehetőségük lesz arra, hogy a dobogós helyekért harcoljanak, noha azt tudják, a világbajnoki cím megszerzésére idén még nemigen lesz lehetőségük.

Pedig a Renault mindent megtesz a sikerért: amellett, hogy mindent megtesz a kasztni és a V6-os erőforrás fejlesztéséért, az idei szezonra leszerződtette a Red Bullnál korábban futamgyőzelmeket szerző Daniel Ricciardót.

A francia istálló kedden rántotta le a leplet vadonatúj versenyautójáról, mellyel a csapat versenyzői jövő héten, a barcelonai kollektív teszten már meg is kezdhetik a felkészülést az új idényre.


Fotó: Renault

Az autó amellett, hogy logikus továbbfejlesztése a tavalyi versenygépnek, az új szabályok miatt néhány ponton természetesen jelentősen eltér elődjétől. A technikai regulákat a 2019-es évre úgy alakították ki, hogy a versenyautók könnyebben tudják követni egymást, ezáltal több előzést láthassunk a versenyeken.

Fotók a Renault 2019-es autójáról
[/su_service]

Ennek megfelelően egyszerűbbé váltak az első szárnyak, illetve a hátsó terelőelemeket is kiszélesítették.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

Ezeket is ajánljuk!

További hírek