Verstappen vs. Ocon

Megérkezett a Williams autója az F1-es tesztre

Fotó: Williams
Fotó: Williams
Szerdán hajnalban megérkezett a Williams versenyautója az első Forma-1-es teszt helyszínére, Barcelonába. A csapat várhatóan délután kezdi meg a körözést a katalán ringen.

A brit istálló nem készült el időben új versenygépével, így kénytelen volt kihagyni az előszezon első két tesztnapját.

Az új autót kedd este indították útnak Barcelonába, ma hajnalban pedig meg is érkezett a katalán fővárosba.

„Az autónk hajnali 4-kor érkezett meg a pályára, a csapat pedig azon dolgozik, hogy még ma pálya vihessük” – áll a csapat közleményében.

„Rengeteg még a tennivaló, ahogy várható volt, szóval nem valószínű, hogy az ebédszünet előtt pályára tudunk gurulni. De mindenki megtesz minden tőle telhetőt.”

A Forma-1-es csapatok 9 órától 18 óráig tesztelnek szerdán is Barcelonában, az egyórás ebédszünetet 13 órakor tartják.

 

Kapcsolódó cikkek

Kubica: Nehéz pozitívumokat találni…

Robert Kubicának, a Williams F1-es pilótájának számos problémával kellett szembenéznie az Ausztrál Nagydíj nyitónapján – nem túl rózsás a helyzet a csapatnál.

Kubica: Ez már egy új Forma-1

Robert Kubica, a Williams versenyzője 8 év után tér vissza a Forma-1-be, és hosszú idő után először áll rajthoz a hétvégi szezonnyitó Ausztrál Nagydíjon.

Paddy Lowe elhagyta a Williamset?

Úgy tűnik, a Williams istálló technikai igazgatója, Paddy Lowe elhagyja az F1-es csapatot a keserű 2019-es szezonkezdetet követően – egyelőre csak annyit tudni, hogy „szabadságát tölti”.

Kubica visszajelzései után bizakodó a Williams

A Williams technikai igazgatója, Paddy Lowe szerint Robert Kubica visszajelzései arra engednek következtetni, hogy a csapat „óriási előrelépéseket” tett Forma-1-es versenyautójával tavaly óta

Friss hírek