Megérkezett a Ferrari 2018-as versenyautója! - F1VILÁG.HU

Megérkezett a Ferrari 2018-as versenyautója!

HIRDETÉS
Fotó: Scuderia Ferrari

Világbajnoki reményekkel várja a 2018-as Forma-1-es idényt a Ferrari. A patinás olasz istálló csütörtökön mutatta be vadonatúj versenyautóját.

A Ferrari változatlan felállással, a Sebastian Vettel – Kimi Räikkönen kettőssel vág neki a világbajnokság küzdelmeinek, és miután az elmúlt idényben méltó ellenfelei voltak a Mercedesnek, idén is nagy az optimizmus Maranellóban.

Persze van még hová fejlődni, a 2017-es szezon második felében ugyanis a Scuderia nem nyújtott túl meggyőző formát, és végül a Mercedes sorozatban negyedszer is világbajnok lett.

A ma bemutatott SF71H kódjelű modell esetében a csapat a tavalyi autó erősségeit igyekezett megtartani, emellett pedig természetesen szerette volna kijavítani azokat a gyengeségeket, melyek problémákat okoztak 2017-ben.

Miközben az olaszok igyekeztek javítani a teljesítményen, természetesen nagy hangsúlyt fektettek a megbízhatóságra is, az ugyanis közel sem volt tökéletes az elmúlt évben.

Az istálló technikai igazgatója, Mattia Binotto elárulta, az új versenyautó hosszabb tengelytávval rendelkezik, mint a tavalyi konstrukció.

A Ferrari követi a már jól bevált irányvonalat: ezen autó esetében is nyomórudas felfüggesztést alkalmaz.

Az SF70H kódjelű modell vasárnap gurul pályára először: a Ferrari Barcelonában tart filmforgatást, melynek keretében 100 km-t tehet meg a Pirelli demóabroncsaival. Másnap, február 26-án pedig már a többi csapattal közösen kezdi meg a felkészülést a katalán fővárosban.


[su_service title=”Fotók a Ferrari új autójáról” icon=”icon: camera” size=”20″]

Hirdetés

[/su_service]

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!