Megértette a melbourne-i problémákat a Ferrari - F1VILÁG.HU

Megértette a melbourne-i problémákat a Ferrari

HIRDETÉS
Sikerült megértenie a melbourne-i problémákat a Ferrari Forma-1-es csapatának, így az olasz istálló nagy reményekkel utazik a hétvégi Bahreini Nagydíj helyszínére.
Fotó: Shell Motorsport

A téli teszteredmények alapján a Ferrari favoritként utazott az évadnyitó Ausztrál Nagydíjra, a csapat SF90-es kódjelű versenyautója azonban a várakozásokon alul teljesített, a Mercedes pedig magabiztos kettős győzelmet aratott.

A Ferrarinál bevallottan az autó egyensúlya okozott problémát a nem megfelelő beállítások miatt, Maranellóban pedig gőzerővel dolgoztak azon, hogy válaszokat találjanak.

„Minden szükséges eszközünk megvan, minden összetevő – valami mégis hiányzik” – mondta Sebastian Vettel az első verseny után.

A Ferrarival kapcsolatos hírekről általában jól értesült olasz szakíró, Leo Turrini mindenesetre úgy tudja, a Scuderiánál már tudják, mi volt a baj Melbourne-ben.

„Azt nem tudom, hogy mit is értettek meg, de nincs pánik Binotto srácainál” – fogalmazott az újságíró.

Úgy tudni, a munkákból a versenyzők is jócskán kivették a részüket, Sebastian Vettel múlt pénteken egész nap a Ferrari maranellói gyárában dolgozott a csapat mérnökeivel.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!