Meghalt a kisfiú, akit különleges ajándékkal leptek meg Hamiltonék

Fotó: Mercedes
2019 Bahrain Grand Prix, Saturday - Wolfgang Wilhelm Lewis Hamilton, Mercedes
Elhunyt az a kisfiú, akit néhány hete egészen különleges ajándékkal lepett meg Lewis Hamilton és a Mercedes Forma-1-es csapata.

Harry Shaw súlyos rákbetegségben szenvedett, szüleinek az orvosok még áprilisban azt mondták, mindössze egy hete van hátra. Az autókért rajongó ötéves kisfiú akkor kórházi ágyából fekve üzent Lewis Hamiltonnak, az ötszörös világbajnok pedig később neki ajánlotta spanyolországi győzelmét.

A barcelonai versenyt követően aztán Hamiltonék egy igazán különleges ajándékkal lepték meg őt: egy igazi Forma-1-es versenyautót szállítottak házuk udvarába.

A szülők hétfőn este jelentették be, a kis Harryt legyőzte a kór… 

„Óriási szomorúsággal és megtört szívvel kell tudatnunk, hogy Harry szombaton este távozott tőlünk. A végsőkig harcolt, mi pedig mindketten vele voltunk az utolsó pillanataiban. Fájdalmai és szenvedése véget ért. Lehetetlen elképzelni az életet Harry nélkül, hatalmas űrt hagy az életünkben.”

„Annyira büszkék vagyunk rá és mindenre, amit elért az életben, és az örökségre, amit létrehozott, hogy segítsen másokon. Nem virágot kérünk, de ha szeretnétek adományozni, kérünk titeket, továbbra is támogassátok a ’Harry óriási ígérete’ projektet. Nagyon fog nekünk hiányozni. Szeretettel: James, Charlotte és Georgia.”

A család Instagram-posztjában egy Milne-idézettel zárta sorait:

„Szerencsés vagyok, hogy van valamim, aminek nagyon nehéz búcsút inteni.”

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

It is with the greatest of sadness and most broken of hearts we have to inform you Harry slipped away on Saturday evening. He fought to the very end and we were both with him for his final moments. His pain and suffering is over. It is impossible to imagine life without Harry and the hole he will leave in our lives. We are SO proud of Harry and everything he achieved in his life and the legacy he has created to help others. We would ask for no flowers and if you should wish to contribute please continue supporting Harry’s Giant Pledge. We miss him so much. Love James, Charlotte and Georgia 💖🏆 @harryspledge5 #letsjustgetitdone “How lucky I am to have something which makes saying goodbye so hard.” A A Milne

Harry Shaw (@harryspledge5) által megosztott bejegyzés,

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!

HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS