Megható pillanat: A tragikusan elhunyt versenyzőre emlékeztek Belgiumban - F1VILÁG.HU

Megható pillanat: A tragikusan elhunyt versenyzőre emlékeztek Belgiumban

HIRDETÉS
A szombaton tragikus körülmények között elhunyt Forma-2-es versenyzőre, Anthoine Hubertre emlékezett a motorsport közössége a Forma-3-as sorozat belgiumi verseny előtt, vasárnap délelőtt.
Tribute, Anthoine Hubert, Spa, Belgium

Hubert autóját Juan Manuel Correa találta el hatalmas sebességgel az F2-es főversenyen szombaton, a fiatal francia pilóta életét pedig a gyors orvosi beavatkozás sem tudta megmenteni.

A Forma-2 vasárnapi versenyét a tragédia miatt törölték, az F3-as verseny azonban 11 óra magasságában elrajtolt Spában. Ezt megelőzően megemlékezést tartottak a rajtrácson: Hubert édesanyja és testvére a 22 évesen elhunyt versenyző sisakját szorongatták. A főhajtáson tiszteletét tették F1-es csapatfőnökök és versenyzők, köztük Sebastian Vettel és Charles Leclerc is.

Az F3-as verseny elején egyébként szintén óriási baleset borzolta a kedélyeken: Simo Laaksonen csapódott nagy sebességgel a gumifalnak. A versenyautót nagy nehezen sikerült kiszedni a gumifal alól, a versenyző pedig ki tudott szállni.

A száguldó cirkusz mezőnye ezen a hétvégén Monzában vendégszerepel, az F1VILÁG.HU csapata pedig a helyszínről számol be az Olasz Nagydíj eseményeiről! Weboldalunk mellett érdemes figyelemmel kísérni Facebook-oldalunkat is, de természetesen elérhetőek vagyunk az Instagramon is!

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!