Megjelent az Autósport és Formula Magazin

Megjelent az Autósport és Formula Magazin (AFM) legfrissebb száma, mely tartalmazza az F1 Racing, a világ vezető F1-es magazinjának legérdekesebb cikkeit.Megjelent az Autósport és Formula Magazin (AFM) legfrissebb száma, mely tartalmazza az F1 Racing, a világ vezető F1-es magazinjának legérdekesebb cikkeit.

Megtalálható benne tovább a rali, a motorozás, és szinte az összes hazai és nemzetközi autó- és motorsportokkal kapcsolatos hír, információ – érdekes háttéranyagokkal fűszerezve. A lap ráadásul most minden eddiginél bővebb tartalommal, 148 oldalon került az újságárusokhoz.

Nem lehet elsiklani a tény mellett, hogy idén valószínűleg Webber lehet a legkomolyabb kihívója saját csapattársának, Vettelnek, és az élmezőnyhöz tartozó három másik istállónál is ez a helyzet: a csapattárs a legnagyobb konkurens. A Red Bull, a McLaren, a Ferrari és a Mercedes GP is megtartotta előző évi párosát, így borítékolható, hogy a négy egylet versenyzői a világbajnoki küzdelmen kívül csapaton belül is hatalmas harcot fognak vívni egymással, hiszen senki nem akar második számú pilóta lenni – legalább is, ha jók a magazin információi, melyet címlapsztorijában oszt meg olvasóival.

Jarno Trulli idén kezdte meg 15. idényét a száguldó cirkusz mezőnyének tagjaként. Nem sokan mondhatják el magukról, hogy ilyen hosszú időt töltöttek el az elit kategória meghatározó személyeként. A talján versenyzőt szinte mindenki szereti a mezőnyben, de a tiszteletet még azok is megadják neki, akik nem kedvelik. Összesen hat csapat alkalmazásában állt eddig, 234 nagydíjon indult el, de még koránt sem érzi magát öregnek. A Lotus versenyzője egy hosszú interjú keretein belül mesél bukósisakja festéséről, legemlékezetesebb versenyeiről, karrierje lezárását követő terveiről, civil életéről és még sok érdekes témáról.

A lap egy másik érdekes cikkben azt boncolgatja, hogy mi történik akkor, mikor egy amúgy nyugodt versenyző kijön a béketűrésből és elveszti a fejét. Az írás több esetet is felidéz, szó esik például Giancarlo Fisichella időmérő edzésen történt kiborulásáról, Fernando Alonso egyéni kopogtatási stílusról, és elemzésre kerül „Juan Pablo Montoya esete a kamerával” is.
A Mi lett vele… rovatban ezúttal Tarso Marques pályafutása került nagyító alá. A brazil pilóta hatalmas tehetségként robbant be a Formula-1 mezőnyébe és máig büszkén emlegeti, hogy soha egy fillért sem fizetett azért, hogy vezethesse a világ leggyorsabb versenygépeit. Hogy mit csinál manapság, kiderül a magazin lapjai között, ahogyan az is, hogyan lett főszereplő az idei esztendőben a Pirelli, és miként vélekednek erről a csapatvezetők és a pilóták. Dávid Sándor, a Különvélemény rovat szerzője is úgy gondolta, ez a téma a legaktuálisabb az idény ezen szakaszában és érdekes okfejtést vezet le az abroncsokkal kapcsolatban.

A szerkesztők külön figyelmet fordítottak Michelisz Norbert idei évi szereplésére a WTCC mezőnyében. Az Autósport és Formula Magazin egy hosszabb cikkel tiszteleg a magyar kiválóság előtt, aki idén egy 1,6 literes, BMW 320 TC volánja mögött vágott neki a szezon küzdelmeinek, és aki részletesen beszélt az autóval kapcsolatos beállításokról, információkról, a csapatról és idei céljairól.

Az AFM beszámol a MotoGP, és a Rali világbajnokság (WRC) történéseiről, külön cikkben foglalkozik a kétkerekűek világbajnokságának utazó kórházával és Sebastien Ogierrel, valamint elemzi a magyar motorsportban lezajlott számtalan eseményt, többek között kiemelt helyen és terjedelemben a Miskolc Ralit.

Az Egy autó és egy lány rovat főszereplője ezúttal nem négy, hanem két keréken gördül az olvasók elé: májusban a salakmotor szerelmesei gyönyörködhetnek a szemkápráztató fotókban. A kiadványból mindenki megtudhatja, miként gondolkodik a Hyundai az üzemanyagcellás, hidrogénnel hajtott új modelljéről, a tesztrovatban pedig egy Suzuki Kizashi és egy Mini Countryman került a szerkesztők nagyítója alá. Kiderül az is, hogy kik voltak az elmúlt hónapban a legszebb rajtrácslányok, aki pedig előfizet az Autósport és Formula Magazinra, az ajándékba kap egy Tonino Lamborghini Azione after shave illatszert.

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Exkluzív F1-es videók!

Imádod a Forma-1-et? Megnézel mindent, ami kedvenc sportágadról szól? Akkor ne maradj le YouTube-csatornánk újdonságairól sem!