Meglepetések várhatnak a Williams új csapatvezetőjére - F1VILÁG.HU

Meglepetések várhatnak a Williams új csapatvezetőjére

HIRDETÉS
A Williams Forma-1-es csapatát az idei évtől a Mercedes korábbi stratégiai igazgatója vezeti. George Russell szerint a szakemberre várhatnak meglepetések az új munkahelyén.
James Vowles, Williams Team Principal

A mögöttünk álló téli szünet során nagy változások álltak be a Mercedes és a Williams háza táján, ugyanis az Ezüst Nyilak technikai igazgatója 21 évnyi együttműködés után a Williams kedvéért maga mögött hagyta egykori istállóját. James Vowles 2023-tól csapatvezetői szerepet kapott, amivel kapcsolatban George Russell egy érdekes megjegyzést tett. A pilóta korábban három évet töltött a Williamsnél, ahol érzése szerint Vowles nem lesz mindenre felkészülve.

„Biztos vagyok benne, hogy számíthat néhány meglepetésre. Ez elkerülhetetlen, ha valaki ennyi időt tölt el és ilyen sok világbajnoki címet szerez egy csapattal. Azonban nála jobb embert nem is tudnék elképzelni a szerepre” – fogalmazott titokzatosan Russell.

A Mercedes pilótája egyébként nagyra értékeli Vowles eddigi szolgálatait. Szerinte a Williams nem is választhatott volna jobb csapatvezetőt.

„Nagyon örülök neki. Hihetetlenül keményen dolgozik, és szerintem megérdemli a lehetőséget. Úgy gondolom, a Mercedesnél már régen átadta a stratégiai feladatait másnak, így tavaly már nem ő hozta a döntéseket. Ebben a tekintetben úgy érzem, a megfelelő kezekben vagyunk” – reflektált a csapatát érintő változásokra Russell.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!