Orosz Nagydíj
Next
Prev

Ne maradj le! Ez történik az Orosz Nagydíj helyszínén, Szocsiban!

Meglepetést okozhatnak a Mercedes versenyzői

Optimistán nyilatkozott versenyzőivel, Michael Schumacherrel és Nico Rosberggel kapcsolatban a Mercedes GP csapatfőnöke, Ross Brawn.


Optimistán nyilatkozott versenyzőivel, Michael Schumacherrel és Nico Rosberggel kapcsolatban a Mercedes GP csapatfőnöke, Ross Brawn.

A szakember elmondta, véleménye szerint a tavaly jobbára küszködő Schumacher idén meglepetést okozhat, köszönhetően annak, hogy sokkal több ideje volt a felkészülésre, ráadásul a Pirelli abroncsai is a kezére játszhatnak majd.

„Azt gondolom, idén meg fog lepni néhány embert, hiszen sokkal jobban sikerült a felkészülése” – mondta Brawn.

Csatlakozz, hogy azonnal értesülj a Forma-1 legfrissebb híreiről!

„Már egy éve dolgozik a csapattal, ismeri az összes mérnököt, tudja, miképp működik a csapat és jól sikerült számára a téli tesztidőszak is.”

„A tapasztalat, mely az elmúlt évben előnyt jelentett más versenyzők számára, idén már nem lesz adott. Szóval óvatos optimizmussal úgy vélem, Michael mély benyomást tesz sokakra 2011-ben.”

A csapatfőnök szót ejtett Nico Rosbergről is, aki véleménye szerint idén képes lesz arra, hogy megszerezze első futamgyőzelmét a Forma-1-ben. Brawn úgy véli, ha Rosberg nyerni tud, sokkal felszabadultabban versenyezhet majd.

„Nicónak tavaly majdnem sikerült a győzelem. A szezon elején jobb pozícióban voltunk, szóval volt lehetősége. Idén meg fogja csinálni. Ha sikerül ledöntenie ezt a korlátot, akkor szárnyalhat.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

HIRDETÉS

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!

HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Lépj be a paddockba! Ez történik Szocsiban!