Meglepő neve lehet jövőre a Sauber autójának - F1VILÁG.HU

Meglepő neve lehet jövőre a Sauber autójának

Lesznek meglepetések a Sauber Forma-1-es csapatának jövő évi nevét illetően — ezt ígéri a svájci istállót irányító Alessandro Alunni Bravi.

A hinwili gárda jelenleg még az Alfa Romeo égisze alatt versenyez az F1-ben, miután azonban 2026-tól szövetségre lép az Audival, az olasz gyártóval való együttműködése 2023 végén véget ér. Minden azt jelenti, hogy a csapat jövőre új néven folytatja majd szereplését a száguldó cirkuszban.

A hinwili istálló jó eséllyel Sauber néven folytatja, a csapat nevében pedig feltehetően szerepel majd a mostani névadó szponzor, a Stake neve is. Alessandro Alunni Bravi csapatvezető egy interjúban nemrég azt mondta, készen állnak a bejelentésre, és meglepetéssel is készülnek.

Amikor a Motorsport.com című internetes lap arról kérdezte a csapatvezetőt, mikor várható a bejelentésük ezzel kapcsolatban, így felelt: „5 perccel azt követően, hogy az FIA nyilvánosságra hozza a nevezési listát! November 2-től minden közleményünk készen áll.”

„Természetesen nem szeretnénk előre jelezni semmit, de készen állunk arra, hogy bejelentsük a csapat nevét, illetve a kasztni nevét. Természetesen vannak meglévő partnereink, és igyekszünk partnereinkkel bővíteni a szponzori megállapodások körét. Azt gondolom, remek módot találtunk erre, de nem csupán egy névadó partnerünk lesz jövőre. Azt gondolom, lesznek meglepetések, főleg a kasztni nevét illetően.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Meglepő neve lehet jövőre a Sauber autójának
Horner és felesége kéz a kézben érkeztek a bahreini paddockba
Leclerc nagyon bízik a Ferrari versenytempójában
Jól fizet a fogadóiroda Leclerc és Russell győzelmére (X)
forma-1 rajt 2024

MEGJELENT!

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!