Eifel Nagydíj
Hungaroring (HUN) 1st June 2018. BMW M Motorsport, DTM, Round 3, Alessandro Zanardi (ITA), BMW works driver and BMW brand ambassador
Fotó: BMW Motorsport
Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: whatsapp
WhatsApp

Megműtötték Zanardit, állapota „nagyon súlyos”

Megműtötték Alex Zanardit, aki egy olaszországi versenyen szenvedett súlyos balesetet kézzel hajtott kerékpárjával pénteken.

Ahogyan arról nemrégiben beszámoltunk, Zanardit helikopterrel szállították a sienai kórházba, miután a versenyen lesodródott a másik sávba, és teherautóval ütközött. 

A baleset során Zanardi súlyos fejsérüléseket szenvedett.

A korábbi CART-bajnokot rögtön megoperálták, a beavatkozásnak fél 10-kor lett vége, most az intenzív osztályon ápolják őt, állapota továbbra is „nagyon súlyos”. 

„Az idegsebészeti és arc-, állcsontsebészeti beavatkozás nem sokkal 7 óra után kezdődött és 9 óra 30 perckor ért véget. A beteget az intenzív osztályra szállították bizonytalan prognózissal. Az állapota nagyon súlyos” – olvasható a legfrissebb közleményben. 

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!