Haas
SPIELBERG, AUSTRIA - JULY 05: Alexander Albon of Thailand and Red Bull Racing prepares to drive in the garage before the Formula One Grand Prix of Austria at Red Bull Ring on July 05, 2020 in Spielberg, Austria. (Photo by Getty Images/Getty Images) // Getty Images / Red Bull Content Pool  // AP-24HRKEAZD2111 // Usage for editorial use only //
Fotó: Red Bull Racing
Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: whatsapp
WhatsApp

Megoldotta az elektronikus gondokat a Honda és a Red Bull

Óvintézkedéseket tett a Red Bull motorpartnere, a Honda a hétvégi Stájer Nagydíj előtt annak érdekében, hogy a múlt hétvégi spielbergi motorproblémák ne ismétlődhessenek meg.

Max Verstappen már az Osztrák Nagydíj 11. körében kénytelen volt kiállni, míg Alex Albon a futam utolsó köreiben parkolta le autóját.

Azóta kiderült, mindkét autónak elektronikai gondja volt, a motorokat tehát újra használhatják ezen a hétvégén. A Honda pedig óvintézkedéseket tett annak érdekében, hogy a felmerült problémák ne ismétlődjenek meg a Stájer Nagydíjon.

„A Red Bull két autójának esetében elektronikai problémák merültek fel a múlt hétvégi versenyen, ezeket azonban eltérő gondok okozták” – mondta Toyoharu Tanabe, a Honda F1-es technikai igazgatója.

„Mindkét dolgot kielemeztük a csapatokkal közösen, és óvintézkedéseket tettünk a következő hétvégére. Mivel az erőforrásaink nem sérültek a problémák miatt, Max és Alex is ugyanazokat a motorokat használja majd ezen a hétvégén. Most mind a négy autónkkal célba kell érnünk, és jó eredményeket kell elérnünk!”

A szakember kifejtette, hasznos az, hogy ugyanazon a pályán két versenyt is megrendeznek.

„Ez azt jelenti, hogy naprakész és releváns adataink vannak, habár egy tényező befolyásolhatja a munkánkat, ez pedig az, hogy esőt, sőt, akár viharokat jósolnak erre a hétvégére.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!