Orosz Nagydíj

Megoldotta kanadai problémáit a Mercedes

A Mercedes Forma-1-es csapatának ügyvezetője, Paddy Lowe biztos benne, csapatát nem fogják olyan problémák hátráltatni a továbbiakban, mint amilyenekkel Kanadában szembesültek.


A Mercedes Forma-1-es csapatának ügyvezetője, Paddy Lowe biztos benne, csapatát nem fogják olyan problémák hátráltatni a továbbiakban, mint amilyenekkel Kanadában szembesültek.

Montrealban mindkét Mercedesnek problémái voltak az energia-visszanyerő rendszerrel, amikor annak vezérlőelektronikája túlmelegedett. Bár Nico Rosberg végül másodikként célba tudott érni, Lewis Hamilton nem volt ennyire szerencsés, ő a hátsó fékek hibája miatt végleg feladni kényszerült a futamot.

A gárda ügyvezetője, Paddy Lowe elárulta, alaposan kielemezték a történteket, így biztosak abban, a továbbiakban nem lesz hasonló gondjuk.

„Természetesen minden tőlünk telhetőt megteszünk azért, hogy versenyzőink azonos feltételek mellett harcolhassanak a bajnoki címért. Rengeteg energiát fektettünk a probléma feltérképezésébe, hogy megbizonyosodjunk arról, Ausztriában nem ismétlődnek meg” – mondta a szakember.

Toto Wolff, a Mercedes motorsport-igazgatója hozzátette, biztos abban, hogy az összetettben 22 pontos lemaradásban lévő Hamilton visszavág majd.

„Nico előnye most nagyobb az összetettben, de Lewis egy igazi harcos, és nincs kétségem afelől, hogy erősebb lesz, mint valaha” – fogalmazott.

„Még nagyon sok van hátra – 12 futam, sőt, ha a dupla pontokat nézzünk, számolhatjuk 13-nak is. Szóval a küzdelem még messze nem ért véget.”

„A legutóbbi verseny kiválóan megmutatta, milyen gyorsan változhatnak a dolgok – nemcsak a versenyzők, de a csapatok között is. Szóval nagyon keményen dolgozunk azért, hogy a folytatásban ne ajándékozzunk oda több pontot riválisainknak.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

HIRDETÉS

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!

HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS