Friss hírek

Mégsem fellebbez Massa kizárása ellen a Williams

Mégsem fellebbez a brazíliai stewardok döntése ellen a Williams Forma-1-es csapata.


Mégsem fellebbez a brazíliai stewardok döntése ellen a Williams Forma-1-es csapata.

A Brazil Nagydíj versenybírái kizárták az istálló versenyzőjét, Felipe Massát a múlt vasárnapi futam után, mivel az FIA mérései szerint autójának jobb hátsó abroncsát túlságosan is felmelegítették a verseny előtt, amit a szabályok tiltanak.

A Williams fellebbezett a döntés ellen, mondván, a sportot irányító testület hibázott, ők ugyanis három mérőeszközzel is szabályos értékeket mértek.

A grove-i gárda azonban csütörtökön bejelentette, visszavonja fellebbezését – no nem azért, mert elismeri bűnösségét, sokkal inkább azért, mert nem látja értelmét a huzavonának.

A csapat közleményében azt írja, bár nem értenek egyet az ítélettel, és erős bizonyítékaik vannak állításuk igazolására, visszavonják a fellebbezést, mivel a meghallgatásra vélhetően csak a szezonzáró után kerülne sor, amikor a Williams már inkább a 2016-os idényre fókuszálna.

Emellett Massa kizárása a konstruktőri helyezésre sincs hatással, az istálló ugyanis már biztosította harmadik helyét a csapatok között.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

Ezeket is ajánljuk!

További hírek

Exkluzív F1-es videók!

Imádod a Forma-1-et? Megnézel mindent, ami kedvenc sportágadról szól? Akkor ne maradj le YouTube-csatornánk újdonságairól sem!