Mégsem lesz Force India – Aston Martin házasság?

Lapértesülések szerint csak januárban dönt Forma-1-es szerepléséről az Aston Martin.


Lapértesülések szerint csak januárban dönt Forma-1-es szerepléséről az Aston Martin.

A vállalat először még a Red Bull Racinggel kezdett tárgyalásokba, majd felvette a kapcsolatot a Williamsszel, végül azonban úgy tűnik, a Force Indiával sikerül megállapodnia.

Az istálló tulajdonosa, Vijay Mallya nemrég elismerte, az Aston Martin érkezése óriási lendületet adna csapatának. Bár a tárgyalások már régóta zajlanak, végleges megállapodás még nem született.

A Motorsport.com úgy tudja, valójában az egyeztetések a hét elején megrekedtek, a gyártó vezérkara ugyanis nem adja meg a szükséges támogatást az F1-es szerepléshez.

A Sky úgy tudja, az igazgatótanács egyelőre úgy látja, 2016-ban nem lenne érdemes bemutatkozni az F1-ben, az Aston Martin kommunikációs vezetője, Simon Sproule azonban kifejtette, még nincs döntés az ügyben.

„Még nem hoztunk döntést” – idézi a szakember szavait a Motorsport.com.

„És nem valószínű, hogy az újév előtt bármilyen döntést is meghozunk az F1-re, vagy a motorsport-stratégiára vonatkozóan. Azt is ki kell találnunk, mi a járható út a sportautó-versenyzésben, szóval nem különálló dologként vizsgáljuk az F1-et.”

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Exkluzív F1-es videók!

Imádod a Forma-1-et? Megnézel mindent, ami kedvenc sportágadról szól? Akkor ne maradj le YouTube-csatornánk újdonságairól sem!