Friss hírek

Megújult az f1vilag.hu!

10 év sok idő – különösen F1-es léptékkel mérve! Bő 10 éve már, hogy útjára indult Magyarország egyik legolvasottabb és leghitelesebb Forma-1-es hírportálja, az f1vilag.hu, mely most megújult külsővel és kibővített tartalommal várja Olvasóit!

Bízunk abban, hogy az új külső elnyeri mindenki tetszését, és a legfrissebb hírek mellett szívesen olvassátok majd magazin jellegű cikkeinket, böngésztek a legszebb fotók között, és nézitek végig a Forma-1 világát bemutató filmjeinket!

Megújult weboldalunk mellett várunk Titeket közösségi oldalainkon, a Facebookon, a Twitteren és az Instagramon is!

Mi változott?

A legnagyobb változás természetesen oldalunk kinézetén esett, hiszen pótoltuk egyik legnagyobb hiányosságunkat, és portálunkat mostmár okostelefonjaitokon, tableteiteken is kényelmesen böngészhetitek.

De természetesen igyekszünk érdekességekkel is ellátni benneteket: a továbbaikban már nemcsak a legfrissebb híreket olvashatjátok weboldalunkon, hanem RACE|IDŐ (részidő) rovatunkon belül a legérdekesebb F1-es vonatkozású információkat is megtaláljátok, leginkább a Forma-1 résztvevőinek közösségi oldalain közzétett tartalmakból szemezgetve.

Képgalériánkban továbbra is a legszebb fotókat mutatjuk meg, és természetesen ezúttal is nézhettek nálunk magyar szinkronnal ellátott, igényesen összeállított kisfilmeket is.

És persze várunk Titeket közösségi oldalainkon, a Facebookon, az Instagramon és a Twitteren is.

Reméljük, új oldalunk elnyeri tetszéseteket! Jó böngészést kívánunk!

Az F1VILÁG csapata

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

További cikkek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!