Friss hírek

Megválasztották a magyar Formula Unákat

Bár a Forma-1 inkább a férfiak sportja, mégis egyre több nő rajong ezért a nem mindennapi motorsportért, és nem csak a jóképű pilóták miatt. Idén 62 lány jelentkezett a Red Bull La Formula Una programjára.

Bár a Forma-1 inkább a férfiak sportja, mégis egyre több nő rajong ezért a nem mindennapi motorsportért, és nem csak a jóképű pilóták miatt. Idén 62 lány jelentkezett a Red Bull La Formula Una programjára.

A jelentkezőkből 24 lány vehetett részt a kiválasztónapon, ahol számos feladat során bizonyíthatták rátermettségüket.

A Red Bull különös gondot fordít arra, hogy a F1-et, ezt az alapjában maszkulin sportot minél közelebb hozza a hölgyekhez is.

Épp ezért minden évben egy gondos előválogatás keretében kiválaszt 10 lányt, hogy a Magyar Nagydíj ideje alatt ők képviselhessék a szebbik nemet a padock részben.

Ők azok a szerencsés kiválasztottak, akik a versenyt közvetlen közelről izgulhatják végig, este pedig különféle izgalmas sporteseményeken vehetnek részt, hogy végül egy jót bulizhassanak a következő nap izgalmai előtt.

A 24 lány első körben egy angol tesztet töltött ki, majd csoportokra oszlottak. Miközben az első csoport go-kartozott Kovács Niki motoros árgus szemei előtt, a másiknak egy virtuális stúdióban kellett Szujó Zoltánnal közvetíteniük a “futamot”.

A nap további részében mászófalon mutathatták meg bátorságukat, majd több kreatív feladatot kell teljesíteniük, úgy mint ruha design, gravitációra tojó bajnokság és címlap tervezés. A póló designokat a zsűri két stylistja, Schreiter Lilla a Joytól és Herczeg Zoltán, míg a címlaptervezést a Cosmopolitan főszerkesztője, Szabó Patrícia pontozta. A zsűri többi tagját a Katex vezetői, valamint a Red Bull képviselői alkották.


A 10 lány, aki végül részt vehet a Formula Una programban Köböl Anita (Bp), Lehoczky Nikolett Kinga (Bp), Molnár Ivette (Bp), Nagy Tímea (Jászberény), Papp Valentina (Bp), Rétfalvi Flóra (Piliscsaba), Rózsa Fanni Eszter (Bp), Sikos Katherina (Bp), Torma Ágnes (Győr), Tóth Ágnes (Bp).

Közülük kerül majd kiválasztásra augusztus 3-án az az egy szerencsés, aki elutazhat a F1 utolsó állomására, Brazíliába, hogy a többi ország Formula Una győzteseivel megmérkőzzön a fődíjért, ami ismét egy álomutazás lesz.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!