Friss hírek

Mercedes: A nagy meleg problémás lehet a következő 2 hétben

A Mercedes csapatfőnökének, Toto Wolffnak egyetlen félelme van az autóval kapcsolatban, ami a következő két versenyhétvégén problémás lehet számukra.

A Brit Nagydíj szombati időmérő edzését Lewis Hamilton nyerte a Mercedes másik versenyzője, Valtteri Bottas előtt. Az időmérő első két szakaszában ugyan Bottas tűnt erősebbnek, a Q3-ra Hamilton összeszedte magát, és végül övé lett a pole

„Érdekes volt, mert Valtteri nagyon jó volt az időmérőn, és Lewis nem volt teljesen elégedett az autóval” – nyilatkozta Wolff. „A Q3-ban Valtteri nem hibázott, de Lewis csodálatos volt, összeszedte magát, és nagyon pozitív volt az autó reakcióival kapcsolatban.” 

„Az időmérős eredmény nagyon jó – nincs mit hozzáfűznöm. Egyszerűen csak annyira büszke vagyok a munkára, amit a csapat végzett!” – mondta tegnap Wolff, amikor arról is beszélt, bizony nem csak pozitívumai vannak annak, hogy ennyire sikeres a csapat, hiszen rengeteg támadás is éri őket.

Úgy tűnik, a Mercedes a Brit Nagydíjon is verhetetlen, azonban Wolff egyelőre nem veszi készpénznek a győzelmet. 

„A verseny holnap lesz, és remélem, hogy tovább tudjuk vinni ezt a lendületet, és a verseny vége is vidám lesz” – mondta, viszont hozzátette, a jövő heti, szintén Silverstone-ban rendezendő 70. Évforduló Nagydíja problémás lehet számukra, ha kánikula lesz. 

„Az egyetlen hátrány, amit láttam ezen a hétvégén, hogy ha melegebb van, nem vagyunk annyira versenyképesek. Ez jövő héten téma lesz: 30 fokos hétvége Angliában, majd Barcelonában is” – mondta. 

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!