Mercedes: A Red Bull ennél többre képes - F1VILÁG.HU

Mercedes: A Red Bull ennél többre képes

Toto Wolff, a Mercedes F1-es csapatfőnöke úgy gondolja, a Red Bull még nem mutatott meg mindent magából: az Osztrák Nagydíj szombatjára további javulást vár az energiaital-gyárosoktól.

Habár az Osztrák Nagydíj második szabadedzésén a Mercedes bizonyult a leggyorsabbnak, és Lewis Hamilton szerint is sikerült javulást elérniük a múlt heti teljesítményükhöz képest, Wolff szerint a Red Bull szombaton még gyorsabb lesz. 

„A Red Bull Racing ennél többet tud, azt várom, hogy szombaton nagyobb gőzzel mennek majd. Az adataink szerint egy kicsit javítottunk az eredményeinken a múlt héthez képest, ezt pozitív” – nyilatkozta Wolff. 

A második szabadedzésen Hamilton 2 tizedmásodperccel előzte meg Max Verstappent, aki Valtteri Bottas mögött a 3. helyen zárt. 

„Ha most az élen vagyunk, azt a csapatunk mai jó teljesítményének tulajdonítom, beleértve a pilóták hibátlan köreit is. Ugyanakkor azt gondolom, hogy ellenfeleink nem mentek maximum motorteljesítménnyel” – mondta a csapatfőnök. 

Hamilton a héten a Mercedes szimulátorában is gyakorolt, ami meglehetősen ritka alkalom – Wolff szerint ez is bizonyítja, hogy a brit pilóta mennyire szeretné, hogy újra az élen legyenek. 

Lewis magától jelentkezett, hogy beülne a szimulátorba. Jó látni, hogy mennyire elkötelezett, hogy a vereségek után visszavágjon. Ez tükrözi az egész csapat beállítottságát. Minket senkinek nem kell motiválnia.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!