Kattints és kövesd velünk az Orosz Nagydíj eseményeit!

  Friss hírek

Mercedes: A Red Bull nyert Perezzel

A Mercedes szerint a Red Bull erősebbé vált azzal, hogy Sergio Perezt leszerződtették, így Max Verstappen mellé egy igazán gyors és tapasztalt versenyző érkezik a csapathoz a 2021-es F1-es szezonra.

A Red Bull pénteken hivatalosan is bejelentette, hogy Alexander Albont visszaléptetik tartalékversenyzővé és helyére a Racing Pointtól távozó Sergio Perezt ültetik.

Toto Wolff, a Mercedes csapatfőnöke szerint Perez érkezésével a Red Bull tovább erősödik, így még keményebb lesz a küzdelem a következő szezonban

„A Red Bullra mindig figyelni kell. Ez egy jó csapat, amely az elmúlt években a legmagasabb szinten teljesített. Nem utolsósorban Max Verstappennel. Sergio Perezzel olyasvalakit nyertek mellé, akinek sok tapasztalata és nagy tempója van.”

„Szerintem a Red Bull erősebb lesz Sergio érkezésével. Ezzel a csapat még inkább erős ellenfél lesz a konstruktőri világbajnoki harcban.”

Lewis Hamilton is Perezt méltatta, a világbajnok szerint a mexikói nagyon megérdemelte a Red Bull ülését. Hamilton csapattársa, Valtteri Bottas is egyetért a brittel, szerinte is nehezebb lesz a küzdelem jövőre. 

„Az az érzésem, hogy a Red Bull elleni harc egy kicsit keményebb lesz, de erről jelen pillanatban csap spekulálni tudok. Meglátjuk, hogy mi lesz, de az biztos, hogy érdekes lesz” – mondta Bottas.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

További cikkek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!