Eifel Nagydíj
SPIELBERG, AUSTRIA - JUNE 30: Race winner Max Verstappen of the Netherlands driving the (33) Aston Martin Red Bull Racing RB15 celebrates during the F1 Grand Prix of Austria at Red Bull Ring on June 30, 2019 in Spielberg, Austria. (Photo by Charles Coates/Getty Images) // Getty Images / Red Bull Content Pool  // AP-1ZTADCKX92111 // Usage for editorial use only // Please go to www.redbullcontentpool.com for further information. //
Fotó: Red Bull Racing
Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: whatsapp
WhatsApp

Mercedes: A Red Bull „félelmetes” ellenfél lesz az első versenyeken

A Mercedes Forma-1-es csapatának technikai igazgatója, James Allison szerint Max Verstappen és a Red Bull „félelmetes” ellenfél lesz majd a 2020-as szezon első két versenyén Ausztriában.

A világbajnoki sorozat július elején startol el Spielbergben, ahol egy hét különbséggel két versenyt is megtartanak majd.

2019-ben és 2018-ban is Max Verstappen nyerte az Osztrák Nagydíjat, miközben a Mercedes sokat küszködött, így az energiaital-gyárosok optimistán várhatják az idényrajtot.

James Allison, a Mercedes technikai igazgatója is arra számít, hogy a Red Bull, nem pedig a Ferrari lesz majd a fő ellenfél Spielbergben.

„Nem kétséges, hogy Max idén félelmetes ellenfél lesz számunkra” – mondta a szakember az F1 Nation című podcastben.

„A Ferrarinak is voltak villanásai az előszezoni teszteken, de szerintünk Max igazán erős lesz majd Ausztriában, mert a Red Bull mindig nagyon felszívja magát ott – és komoly eredményeik voltak a múltban.”

„A tavalyi, ausztriai szereplésünket a saját, hűtés kapcsán elkövetett hibáink hátráltatták, ami azt jelentette, hogy meg sem tudtuk közelíteni az autónk természetes tempóját.”

„Egy évvel korábban pedig a megbízhatósággal volt gondunk, és a biztonsági autó mögötti ügyetlenkedés akadályozott minket.”

„Szóval nagyon várjuk már Ausztriát, és talán egy kicsit többet tudunk mutatni annál az alulteljesítéstől, mint amit az elmúlt két idényben produkáltunk.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!