Friss hírek

Mercedes: Gőzerővel dolgozunk az új autón

Toto Wolff, a Mercedes csapatfőnöke nagyon büszke az istállóra, miután az egyéni és a konstruktőri világbajnoki címet is bezsebelték a 2020-as Forma-1-es szezonban.

A Mercedes idén összesen 13 győzelmet szerzett, Lewis Hamiltonon és Valtteri Bottason kívül csak Max Verstappen, Pierre Gasly és Sergio Perez tudott nyerni a 2020-as szezonban. 

Wolff büszke csapatára, és elmondta, a szezon elején nem gondolták volna, hogy ilyen erős évet zárnak majd 17 futammal. 

„A szezonzáró megfelelő pillanat arra, hogy egy lépést hátralépjünk és az egész szezonra tekintsünk. Gratulálok mindenkinek, aki részese volt, egy olyan szezont teljesítettünk 17 versennyel, amit 6 hónappal ezelőtt senki nem gondolt volna” – nyilatkozta a csapatfőnök. 

„Számunkra a Mercedesnél ez egy figyelemre méltó sikerekkel és eredményekkel teli év volt, amire még sokáig emlékezni fogunk. Köszönöm minden egyes csapattagnak, hogy ehhez a történelmi évhez hozzájárult.”

A szakember hozzátette, nem dőlnek hátra a sikerek után: gőzerővel dolgoznak azon, hogy a 2021-es szezon is hasonlóan eredményes legyen számukra. 

„Habár egy háromhónapos szünet áll előttünk, a gyáraink továbbra is teljes gőzzel dolgoznak az új autón és az új hajtásláncon dolgoznak. Ezzel egyidőben megkezdődnek az előkészületek a 2021-es szezon kihívásaira is. Mozgalmas tél vár ránk, mindannyian izgatottak vagyunk az előttünk álló feladatok miatt.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

További cikkek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!