Kattints és kövesd velünk az Orosz Nagydíj eseményeit!

  Friss hírek

Mercedes: Ha nem találunk megoldást házon belül, jöhet Vettel

A Mercedes motorsport-igazgatója, Toto Wolff elárulta, ha saját versenyzőik közül nem tudnak megállapodni valakivel a 2021-es évre, Sebastian Vettel nagyon jó helyzetben lesz ahhoz, hogy a német istállóhoz szerződjön.

A német versenyző a 2020-as év végén távozik a Ferraritól, a Mercedesnél pedig lejár Lewis Hamilton és Valtteri Bottas szerződése is.

Toto Wolff, a Mercedes motorsport-főnöke nemrég elárulta, bízik abban, hogy a szezonrajt után nem sokkal meg tudnak állapodni Hamiltonnal a folytatásról, Valtteri Bottas jövőjéről azonban egyelőre nem sok szó esett.

Wolff a minap egy interjúban elárulta, először természetesen saját versenyzőikkel ülnek le tárgyalni, ha azonban velük nem tudnak megállapodni, Vettel jó helyzetbe kerülhet.

„Korábban is mondtam már, hogy Sebastian egy négyszeres világbajnok, és az, hogy hirtelen elérhetővé vált, váratlan volt” – mondta a szakember a Sky Sports F1 televízió online műsorában.

„Ezért ez egy olyan helyzet, amit monitoroznunk kell – hogy hova szerződhet potenciálisan, hogy állunk mi a versenyzőinkkel.”

„Mondtam már azt is, hogy nem fogom leírni Sebastiant. A jelenlegi helyzetben mi saját versenyzőinkre, a Mercedes versenyzőire összpontosítunk, Lewisra, Valtterire, illetve a juniorokra. George [Russell] egy közülük, Esteban [Ocon] nyilván most a Renault versenyzője.”

„Ha nem találunk megoldást ezen csoporton belül, akkor körülnézünk máshol, és ebben az esetben Sebastian nyilván nagyon jó helyzetben lesz.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

További cikkek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!