Mercedes: Mindent megteszünk, hogy visszavágjunk - F1VILÁG.HU

Mercedes: Mindent megteszünk, hogy visszavágjunk

HIRDETÉS

A Mercedes Forma-1-es csapata minden követ megmozgat azért, hogy mihamarabb visszavágjon az Ausztrál Nagydíjon győztes Ferrarinak.


A Mercedes Forma-1-es csapata minden követ megmozgat azért, hogy mihamarabb visszavágjon az Ausztrál Nagydíjon győztes Ferrarinak.

Bár a német istálló Lewis Hamilton révén megszerezte a rajtelsőséget Melbourne-ben, a versenyen nem tudta tartani a lépést a Ferrarival, így az idénynyitót a négyszeres világbajnok Sebastian Vettel nyerte meg.

Toto Wolff, a Mercedes motorsport-igazgatója a futam után elárulta, nem estek pánikba, de mindent megtesznek, hogy visszavágjanak a folytatásban.

„Olykor nyersz, máskor veszítesz” – mondta Wolff.

„Nagyon szerencsések voltunk az elmúlt 3 évben, hogy a versenyek többségét megnyertük. Most pedig elfogadjuk, hogy a Ferrari legyőzött bennünket itt.”

„Megerősödve térünk vissza. A tesztek nem alakultak túl jól, és a vasárnapunk sem volt az igazi, de minden követ megmozgatunk, hogy újra győzzünk.”

„Bár olyan sok versenyt megnyertünk, és nagyon könnyűnek tűnt, de nem volt az. Mindig szkeptikusak voltunk azzal kapcsolatban, hogy vajon elég jók vagyunk-e, és mindig próbáltuk a negatívumokat is nézni mindenben. Mindig a legrosszabb forgatókönyvet vizsgáltuk.”

„A Red Bullt és a Ferrarit mindig igazi ellenfélnek tartottuk, és azok is voltak. És most is ugyanígy gondoljuk.”

Wolff elárulta, pontosan tudták, hogy eljön a pillanat, amikor már nem fognak dominálni az F1-ben.

Hirdetés

„Nyilván én is inkább nyerek, mint veszítek, de ez is része a Forma-1-nek. Kivételesen teljesítettünk az elmúlt 3 évben. Nem számíthatunk arra, hogy ez örökké folytatódik.”

„Teljesen világos volt, hogy egyszer el fog jönni a pillanat, és el kell fogadnunk, hogy valaki más egyszer jobb munkát végez majd. És így is történt. A Ferrari nagyszerűen dolgozott, Sebastian pedig megérdemelte a győzelmet.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!