Emilia Romagna Nagydíj

Ne maradj le! Kövesd az imolai eseményeket az F1Világ Paddockban! Kattints!

2020 Belgian Grand Prix, Sunday - LAT Images Lewis Hamilton Champagne Mercedes
Fotó: Mercedes

Mercedes: Nem tudjuk, mikor jelentjük be Hamilton új szerződését

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: whatsapp
WhatsApp

Mercedes: Nem tudjuk, mikor jelentjük be Hamilton új szerződését

A Mercedes Forma-1-es csapatát irányító Toto Wolff elárulta, még nem tudja, mikor jelenthetik be Lewis Hamilton szerződésének meghosszabbításán.

A koronavírus-járvány miatt igazán sűrűre sikeredett a 2020-as F1-es naptár, Wolff pedig azt mondja, nem akarják a szerződéssel kapcsolatos egyeztetésekkel elvonni a saját figyelmüket a munkáról.

Éppen ezért a „nagyobb szünetekben” egyeztetnek Hamiltonnal a folytatásról. Bár mindkét fél hajlik a szerződés meghosszabbítására, a részleteket még tisztázni kell.

„Ez a munka még folyamatban van, és nem szeretnék konkrét dátumot meghatározni” – mondta a Mercedes motorsport-igazgatója, amikor arról kérdezték, mikor állapodnak meg Hamiltonnal a folytatásról.

„Remekül kijövünk, de ami a részleteket illeti, egyszerűen elegendő időre van szükség. Úgy, hogy egymást követik a versenyek, nem akarjuk a szerződéssel kapcsolatos tárgyalásokkal elvonni a saját magunk figyelmét.”

„A nagyobb szünetekben, mint a mostani, közelebb tudunk jutni a mindkét fél számára kielégítő végkimenetelhez. De nem tudom, mikor fogjuk bejelenteni.”

Arra a kérdésre, hogy a szerződéssel kapcsolatos egyeztetések lényegében csak formalitásnak tekinthetők-e, Wolff így felelt: „Az elmúlt 3 évben rá sem néztünk a szerződésre, ki sem vettük a fiókból.”

„Néha a helyzet változik, a környezet változik, és ez most egy olyan időszak, amikor egy újabb etapról, egy újabb utazásról döntünk, amit közösen akarunk megejteni. Szóval csak eszmecsere zajlik.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!