Friss hírek

Mercedes: Nem tudjuk, mit rontottunk el

Toto Wolff, a Mercedes csapatfőnöke úgy érzi, a Ferrari hozzájuk képest sokkal nagyobb előrelépést tett az elmúlt időszakban a fejlesztések terén, ezért tudták ilyen nagy mértékben csökkenteni a különbséget.

A Ferrari a nyári szünet óta mindhárom versenyt megnyerte, amit a Mercedes az olaszok fejlesztéseinek tudnak be. A szocsi versenypályán eddig csupán az ezüstnyilak tudtak győzedelmeskedni, a korábbi években így egyértelműen feküdt nekik ez a pálya. 

Az Orosz Nagydíj pénteki napját követően azonban a Mercedesnél úgy nyilatkoztak, hogy egyelőre nincs meg az a teljesítmény, amit szeretnének látni. 

„Nem volt jó napunk a pénteki, egyszerűen nincs meg a tempónk” – mondta Toto Wolff csapatfőnök. 

„Ahogy most kinéz a helyzet, a többiek előrelépéseket tettek, mi pedig nem javultunk. Talán azért, mert annyira nem nyomtuk a fejlesztést. Az ellenfelünk pedig hozzánk képest aránytalanul nagyot lépett előre” – folytatta.

„Úgy tűnik, a Ferrari jobban érti az autóját. És ami minket illet, ha tudnám, hogy hol rontottuk el, akkor gyorsan helyrehoznánk a dolgot. Most egyszerűen csak az adatokból kell megfelelő következtetéseket levonni.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!