Kattints és kövesd velünk az Orosz Nagydíj eseményeit!

  Friss hírek

Mercedes: „Nincs ok aggodalomra” Hamilton szerződésével kapcsolatban

„Fikcióknak” nevezte a Lewis Hamilton szerződésével kapcsolatos pletykákat a Mercedes Forma-1-es csapat – a német istállónál azt mondják, nem kétséges, hogy a brit pilóta velük folytatja 2021-ben.

A brit versenyző F1-es pályafutása 7. világbajnoki címét szerezte meg tavaly, szerződése pedig a szezon végén lejárt – egyelőre viszont nem hosszabbított a Mercedesszel.

A nemzetközi sajtóban számos pletyka napvilágot látott ennek kapcsán: egyes feltételezések szerint Hamilton fizetési igényére nemet mondott a Daimler vezetésége, és vannak olyan verziók is, melyek szerint a brit pilóta „dobott vissza” egy ajánlatot.

Hamilton állítólag 40 millió eurós fizetést szeretne kicsikarni magának, emellett pedig igényt tartana egy 3 millió dolláros AMG-One hyperautóra, valamint 10 százalékra a csapat bajnoki bónuszából.

A Mercedes szóvivője viszont „puszta spekulációnak” nevezte a szerződéssel kapcsolatos pletykákat. A németek azt mondják, „nincs ok aggodalomra” a 2021-es felállással kapcsolatban.

Sőt, a Corriere della Sera című lap értesülései szerint az istálló új résztulajdonosa, az Ineos hajlandó lenne kifizetni a Hamilton és a Mercedes igényei kapcsán felmerülő különbözetet.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

További cikkek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!