Mercedes: Sajnáljuk, mi is izgalmat szeretnénk

Fotó: Mercedes
2019 French Grand Prix, Sunday - LAT Images Lewis Hamilton Mercedes
Toto Wolff, a Mercedes csapatfőnöke örülne, ha izgalmasabbak lennének az F1-es versenyek – és szerinte jöhetnek még nehezebb idők a csapatra.

A Mercedes tovább növelte előnyét a világbajnoki pontversenyben, miután a Francia Nagydíjon kettős győzelmet arattak. A csapat idén eddig minden futamot megnyert, a tavaly év végét is beleszámolva pedig sorozatban 10. győzelmét szerezte meg az istálló. 

A Ferrarinak esélye sem volt a mai napon, Hamilton számára így az egyetlen veszélyt az jelentette, hogy abroncsai kibírják-e a futam végéig. 

„Sajnálom” – mondta Wolff. „Mi is izgalmas versenyeket akarunk.”

„A sok kanyar és leszorítóerő passzol a 2019-es Mercedeshez. Ez egy nagyon jó győzelem volt. Ma nagyon rendben volt a teljesítmény” – folytatta a csapatfőnök.

„Ez tényleg egy jó nap volt számunkra – egyike a valóban jó versenyhétvégéknek. Tudjuk, hogy értékelnünk kell, mert jöhet még sokkal rosszabb is. Lewis teljesen hibátlanul vezetett, és a régi gumikkal is futott egy leggyorsabb kört a végén. Erős hétvége volt” – hangsúlyozta Wolff. 

A csapatfőnök hozzátette, számukra a kívülről egyhangúnak tűnő versenyek is izgalmasak. 

Egyáltalán nem unalmas. Mindig van aggodalom, hogy az autó kibírja-e a végig.”

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Exkluzív F1-es videók!

Imádod a Forma-1-et? Megnézel mindent, ami kedvenc sportágadról szól? Akkor ne maradj le YouTube-csatornánk újdonságairól sem!