Mercedes: Szerencsések voltunk Monacóban

Fotó: Mercedes
2019 Monaco Grand Prix, Sunday - LAT Images Lewis Hamilton wins the Monaco Grand Prix in 2019, Monte-Carlo,
Toto Wolff, a Mercedes csapatfőnöke szerint szerencsések voltak az F1-es Monacói Nagydíjon, ezért tanulniuk kell az ott történtekből.

A Monacói Nagydíjon Lewis Hamilton ugyan megnyerte a versenyt, azonban küszködött az abroncsaival, így csak a helyszín adottságainak köszönhette, hogy Max Verstappen nem tudta megelőzni őt

Wolff elmondta, ezzel ők is tisztában vannak, így tudják azt is, hogy a gumikezelés területén még van hova fejlődniük

„Azt hiszem, visszatérve a normális versenypályákra el kell fogadnunk, hogy a gumik élettartamát tekintve tanulnunk kell a monacói esetből, és meg kell értenünk, hogy ez miért történt. Mert ha Montrealban is ez lesz a helyzet, akkor elveszítjük a versenyt.”

A csapatfőnök hozzátette, attól függetlenül, hogy magasan vezetik a pontversenyt, és eddig minden versenyt megnyertek a 2019-es szezonban, nem dőlnek hátra. 

„Úgy gondolom, hogy nem szabad azt gondolnunk, hogy „most szárnyalunk, és ez így is fog folytatódni”. A gondolkodásmódunk az, hogy tudjuk, egy kicsit szerencsések voltunk, hogy megnyertük azt a futamot.”

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!

HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS