Friss hírek

Mercedes: Szívesen elküldjük a Red Bullnak a hátsó szárnyunkat

A Mercedes csapatfőnöke, Toto Wolff határozottan állítja, teljes mértékben szabályos versenyautóik hátsó szárnya, hiába gondolják azt a Red Bullnál, hogy trükköznek.

Az energiaital-gyárosok jó ideje találgatják már, hogy miért lettek olyan gyorsak a Mercedesek az egyenesekben, Christian Horner csapatfőnök pedig pénteken úgy fogalmazott, ha a folytatásban is felkerül a Mercedesekre az a hátsó szárny, amit Brazíliában használtak, tiltakozni fognak.

Wolff viszont azt mondja, semmiféle trükközésről nincs szó, autójuk teljes mértékben szabályos.

Hirdetés
 

„Azt gondolom, senki sem szeretne illegális motorral, vagy illegális hátsó szárnnyal pályára gurulni” – mondta Wolff. „A világ túl átlátható ehhez. És őrültség lenne illegális döntéseket hozni egy olyan csapatban, mely ennyire a figyelem középpontjában van, ez 100 százalék.”

„De ilyen ez a küzdelem, próbáljuk elkerülni, hogy egy ellenfelünk előnybe kerüljön. Ha pedig szkeptikus vagy, mert valaki mondott neked valamit, és azt gondolod, hogy ez a gyökere valaminek, akkor rá kell menned.”

„Azt hiszem, ezt a szárnyat már 14 alkalommal kontrolláltuk, az FIA-nak minden rajza megvan róla. Nincs itt semmi olyan dolog, amire a Red Bull számít. Szóval boldogan leszedjük, és elküldünk egyet Milton Keynes-be.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!