Portugál Nagydíj

Mercedes: Szomorú, hogy elveszítjük a McLarent, de…

Megosztás itt: facebook
Facebook
Megosztás itt: twitter
Twitter
Megosztás itt: email
Email
Megosztás itt: whatsapp
WhatsApp

Mercedes: Szomorú, hogy elveszítjük a McLarent, de…

Nem számít komoly nehézségekre a Mercedes 2014-ben amiatt, hogy utolsó évüket töltik jelenlegi partnercsapatukkal, a McLarennel.


Nem számít komoly nehézségekre a Mercedes 2014-ben amiatt, hogy utolsó évüket töltik jelenlegi partnercsapatukkal, a McLarennel.

A wokingi gárda 2015-ben már a Honda erőforrásaival vág neki a Forma-1-es világbajnoki sorozatnak, az új motorérát azonban még a Mercedes partnereként kezdi meg.

A Mercedesnél és a McLarennél is elismerték korábban, nem lesz egyszerű dolguk, hiszen a német vállalatnak mindent meg kell tennie azért, hogy megvédje adatait a Hondától, eközben viszont professzionális munkakapcsolatot kell ápolnia a patinás angol istállóval.

Toto Wolff, a Mercedes motorsport-igazgatója a Magyar Nagydíj pénteki sajtótájékoztatóján elárulta, véleménye szerint nem kell attól tartani, hogy nehézségek, esetleg feszültség alakul ki a felek között.

„Azt gondolom, mindkét vállalat rendkívül professzionális – ezzel együtt persze szomorú dolog elveszíteni egy olyan partnert, mellyel ennyi éven át dolgoztunk együtt,és ilyen sikeresek voltunk” – mondta a szakember az F1Világ.hu-nak nyilatkozva.

„Ezzel együtt meg vagyok győződve arról, hogy már kezdettől fogva nagyon profi módon kezeli a helyzetet a McLaren csapata is.”

Wolff korábban úgy fogalmazott, minden szükséges intézkedést meghoznak majd annak érdekében, hogy a McLaren révén ne kerülhessenek titkos adatok a Forma-1-be 2015-ben visszatérő Hondához.

„Mindent el kell követnünk azért, hogy az információk ne kerülhessenek illetéktelen kézbe, és megvédjük szellemi tulajdonunkat.”

„Mindannyian profik vagyunk, és megfelelő szerződésekkel, adatvédelmi elvekkel elkerülhetjük a bajt.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!