Mercedes: Tökéletes versenyzőpárosunk van

Tökéletesen elégedett a Mercedes Forma-1-es csapatának versenyzőpárosával Dr. Dieter Zetsche, a Daimler ügyvezetője.


Tökéletesen elégedett a Mercedes Forma-1-es csapatának versenyzőpárosával Dr. Dieter Zetsche, a Daimler ügyvezetője.

A német istállót irányító Toto Wolff nemrégiben úgy nyilatkozott, ha Lewis Hamilton és Nico Rosberg nem férnek meg egymás mellett a jövőben, fontolóra veszik, hogy változtatnak felállásukon.

Zetsche azonban az Auto Express című lapnak úgy nyilatkozott, a brit és a német tökéletes párost alkot a Mercedesnél, és még Hamilton olykor botrányszagú magánélete sem jelent problémát.

„Amíg Lewis versenyeket nyer, úgy szervezi az életét, ahogy akarja – feltéve persze, hogy nem árt az általunk képviselt brandnek” – mondta a Mercedes elnöke.

„És emellett ott van egy másik srác, aki ugyanolyan gyors, és teljesen más életvitelt folytat, hiszen családja és gyermeke van. Azt gondolom, nagyon szerencsések vagyunk, hogy ők ketten a mi versenyzőink, mert tökéletes párost alkotnak.”

Zetsche kifejtette, természetesen tisztában van azzal, hogy a Mercedes dominanciája hosszú távon árthat a Forma-1-nek, ezért reméli, 2016-ban szorosabb csatában győzedelmeskednek majd.

„Nyerni akarunk – lehetőleg az utolsó futamon, 2 pontos előnnyel. De nem a mi feladatunk lefaragni a hátrányt, hanem ellenfeleinké.”

Görgess tovább, ez is érdekelhet!

HIRDETÉS

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!

HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS