Mercedes: Wolff a csapatfőnökünk, és az is marad!

Toto Wolff (AUT) Mercedes AMG F1 Director of Motorsport at Formula One World Championship, Rd2, Bahrain Grand Prix, Preparations, Bahrain International Circuit, Sakhir, Bahrain, Thursday 5 April 2018.
Fotó: Bahrain GP
Cáfolta a Toto Wolff távozásáról szóló híreket a Mercedes anyavállalata, a Daimler.

Csütörtökön több német lap is arról számolt be, Wolff az idei szezont követően távozik a Mercedes F1-es csapatának csapatfőnöki székéből, a Daimler pedig jelentősen átszervezi Forma-1-es alakulatát.

A hírek arról szóltak, Wolff és üzlettársa, egyben jó barátja, Lawrence Stroll többségi tulajdont vásárolhat a Mercedes F1-es csapatából – melynek egyébként maga Wolff jelenleg 30 százalékos birtokosa.

A Mercedes anyacége, a Daimler a pletykák után egy rövid, ám annál határozottabb közleményt adott ki Wolff csapatfőnöki tevékenységével kapcsolatban.

„Toto a csapatfőnökünk, és az is marad az idei szezonon túl is” – áll Daimler szóvivője által kiadott kommünikében.

„Nem tervezzük a kivonulást a Forma-1-ből. Nincs ilyen jellegű döntés, és okunk sincs arra, hogy távozzunk a Forma-1-ből.”

Görgess tovább, ez is érdekelhet!

HIRDETÉS

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!

HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS

Az F1-es Stájer Nagydíj TV-közvetítései