Orosz Nagydíj

Ne maradj le! Ez történik az Orosz Nagydíj helyszínén, Szocsiban!

Mexikóra nagy jövő vár a Forma-1-ben

Carlos Slim Domit szerint nagyon jó esély van arra, hogy a Forma-1 az elkövetkezendő években újra ellátogasson Mexikóba.


Carlos Slim Domit szerint nagyon jó esély van arra, hogy a Forma-1 az elkövetkezendő években újra ellátogasson Mexikóba.

Slim – aki Escuderia Telmex programján keresztül Sergio Pérez és Esteban Gutiérrez útját is egyengette – kulcsszerepet játszik abban a törekvésben, mely azt hivatott elérni, hogy Mexikó 1992 után ismét vendégül lássa a száguldó cirkusz mezőnyét.

A szakember kifejtette, Mexikó készen áll a Forma-1-re, főleg most, hogy két pilótájuk is van az autósportok csúcsosztályában.

„Azt gondolom, van lehetőség arra, hogy további versenyek legyenek Amerikában, és úgy hiszem, hogy Mexikó megfelelő helyszín volna” – mondta Slim.

„Ez egy stabil és nagy ország, a gazdaságunk jól teljesít, és vannak versenyzőink, akikkel az emberek azonosulni tudnak.”

A McLaren versenyzője, Sergio Pérez reméli, a későbbiekben futamgyőzelmekkel ő is hozzájárulhat majd egy hazai verseny lebonyolításához.

„Természetesen ez növelhetné az érdeklődést Mexikóban” – mondta az ifjú mexikói.

„Amióta megérkeztem a Forma-1-be, elég nagy az érdeklődés, és az eredményeimnek – a három dobogónak – köszönhetően az emberek nagyon izgatottak, főleg most, hogy a McLarennél vagyok. Tényleg remélem, hogy segíthetek abban, hogy megvalósuljon a Mexikói Nagydíj.”

A Sauber újonca, Esteban Gutiérrez úgy véli, csak idő kérdése, és a Forma-1 visszatér Mexikóba.

„A megfelelő időpontra várnak” – fogalmazott a fiatal pilóta.

„Tudom, hogy folynak az egyeztetések, és természetesen nagyon különleges dolog volna számunkra, ha lenne egy Mexikói Nagydíj. Azok, akik ezért felelnek, rajta vannak az ügyön, és tényleg nagyon szeretnék, ha megvalósulna.”

„Versenyzőként én csak arra koncentrálhatok, hogy jó eredményeket érjek el.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

HIRDETÉS

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!

HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS