Orosz Nagydíj
Next
Prev

Ne maradj le! Ez történik az Orosz Nagydíj helyszínén, Szocsiban!

Mick Schumacher apja Ferrariját vezette: Folyamatosan vigyorogtam!

Mick Schumacher, Ferrari F2004, Hockenheim, German Grand Prix, 2019
Fotó: Ferrari Driver Academy
A Német Nagydíj egyik különleges pillanata volt szombat délután, amikor a harmadik szabadedzést követően Mick Schumacher pályára vitte édesapja, Michael Schumacher 2004-es Ferrariját.

Schumacher szombat délután körözött az F2004-es versenygéppel a Hockenheimringen, amit már nagyon izgatottan várt: Mick úgy nyilatkozott egy „igazi tortúra volt” az a várakozás, amíg elindulhatott édesapja világbajnok autójával. 

Nem meglepő módon a tribünökön ujjongással fogadták a hétszeres világbajnok fiát – ő azonban ezt nem hallhatta, a V10-es lenyűgöző hangja ugyanis minden mást elnyomott. 

„Az, hogy egy olyan autót vezethettem, amiben egy V10-es működik, érezni, hogy hogy viselkedik, hallani a hangját… Ez igazán különleges volt” – nyilatkozta Schumacher az autóból kiszállva. 

Óriási élmény volt Mick Schumacher számára, hogy vezethette édesapja világbajnok autóját.

„Kérdezték, hogy hallottam-e a közönséget, de mondtam, hogy a V10-es egy kicsit hangos volt, szóval nehéz volt.”

„Attól kezdve, hogy kijöttem a bokszból, egészen addig, hogy visszaértem, mosolyogtam. Folyamatosan az arcomon volt a vigyor. Amikor blokkoltak a kerekek, akkor is mosolyogtam! Nagyon király volt” – mesélt lelkesen a német pilóta, aki nemcsak édesapja autóját, de az eredeti ülését is megkapta erre a néhány körre. 

„Nagyszerű volt. Lenyűgöző volt, hogy itt vezethettem ezt az autót. Ez apukám ülése volt, és tökéletesen passzolt nekem. Szóval ez még inkább nagyszerűbbé tette a dolgot.”

Schumacher több alkalommal is pályára viszi majd a Ferrari 2004-es versenygépét a hétvége során, szombaton este és vasárnap is köröz vele a Hockenheimringen. 

A száguldó cirkusz mezőnye ezen a hétvégén Monzában vendégszerepel, az F1VILÁG.HU csapata pedig a helyszínről számol be az Olasz Nagydíj eseményeiről! Weboldalunk mellett érdemes figyelemmel kísérni Facebook-oldalunkat is, de természetesen elérhetőek vagyunk az Instagramon is!

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

HIRDETÉS

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!

HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS