HAMIL7ON

Mick Schumacher: F1-es világbajnok akarok lenni!

Mick Schumacher: F1-es világbajnok akarok lenni!

Egy napon édesapjához, Michael Schumacherhez hasonlóan Forma-1-es világbajnok szeretne lenni Mick Schumacher.


Egy napon édesapjához, Michael Schumacherhez hasonlóan Forma-1-es világbajnok szeretne lenni Mick Schumacher.

A német versenyző jövőre egy újabb lépéssel közelebb kerülhet céljához, hiszen a Forma-4-ben eltöltött 2 éve után 2017-ben már a Forma-3-as Európa-bajnokság mezőnyében bizonyíthat.

Ebben a géposztályban a legnagyobb F1-es bajnokok – Ayrton Senna, Alain Prost, vagy éppen Michael Schumacher – is megfordultak, de innen került a száguldó cirkuszba a mostani mezőny egyik legnagyobb tehetsége, Max Verstappen.

„Azt gondolom, ez egy olyan lépés, amelyet minden nagy versenyző megtett, mindenki versenyzett ebben a kategóriában” – mondta a kis Schumacher a Bild című német lapnak, majd hozzátette, mindent megtesz azért, hogy édesapjához hasonlóan bajnok legyen az F1-ben.

„Forma-1-es világbajnok szeretnék lenni! Szerintem minden versenyző ezt akarja.”

Mick Schumachert egyébként a magyar rajongók jövőre a Hungaroringen is láthatják versenyezni, hiszen a Forma-3-as Európa-bajnokság mezőnye a Hungaroringre is ellátogat majd június 16-18. között. A sorozat versenyeit Magyarországon a DIGI Sport közvetíti 2017-ben is.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!