Mick Schumacher: Nem zavar, ha apukámhoz hasonlítanak

Fotó: Race of Champions
Mick Schumacher (GER) celebrates winning in the qualifying round during the Race of Champions on Sunday 20 January 2019 at Foro Sol, Mexico City, Mexico
Mick Schumacher szerint sokkal inkább megtiszteltetés, mint teher számára, amikor édesapjához, Michaelhez hasonlítják őt.

Mick Schumacher, a hétszeres világbajnok Michael Schumacher fia jelenleg az F2-ben versenyez, ám célja természetesen, hogy előbb-utóbb a Forma-1-be kerüljön.

Az ifjabbik Schumacherre nagy nyomás nehezedik édesapja eredményei miatt, azonban ő ezt pozitívumként éli meg, nagyon büszke rá, és azt is elmondta, természetesen a hétszeres világbajnokra példaképeként is tekint.

„Az, hogy édesapámhoz hasonlítottak, sosem volt probléma számomra” – mondta.

„Mindenkinek az a célja, hogy az F1 történetének legjobb pilótájához hasonlítsák, és az, hogy én ezt elértem, nagyon különleges. A példaképem az édesapám. Megtiszteltetés, hogy hozzá hasonlítanak, mert én csak tanulok, és szeretnék fejlődni.”

Mick Schumacher március 22-én lesz 20 éves, és már elmondhatja magáról, hogy a Ferrari család tagja, miután télen csatlakozott az olasz istálló versenyzői akadémiájához.

Nagyon sokat tudok tanulni a Ferraritól, mert annyi tapasztalatuk van… Velük akarok dolgozni, hogy elérjem a lehetséges maximumot. Az első benyomásom az volt, hogy nagyon nyitottak voltak, üdvözöltek a családban, ami valójában mindig a családom része volt.”

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Ezeket is ajánljuk!

HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS