Mick Schumacher visszavenné Hamiltontól apja rekordjait - F1VILÁG.HU

Mick Schumacher visszavenné Hamiltontól apja rekordjait

HIRDETÉS
Mick Schumacher pontosan tudja, édesapja mit gondol a rekordokról a Forma-1-ben: a hétszeres világbajnok fia reagált arra, hogy Lewis Hamilton a hétvégén utolérheti Michael Schumacher győzelmeinek számát.
Fotó: Pirelli

Jelenleg Michael Schumacher tartja a legtöbb győzelem rekordját a Forma-1-ben: azonban ez hamarosan megváltozhat, akár már most, a hétvégi Orosz Nagydíjon, Lewis Hamiltonnak ugyanis a Mercedesszel jó esélye van arra, hogy utolérje a hétszeres világbajnokot, és 91. alkalommal is a dobogó legfelső fokára álljon. 

Mick Schumacher elmondta, tudja, édesapja mit gondol a rekordokról: „Az apukám mindig azt mondta, hogy a rekordok azért vannak, hogy megdöntsék őket. És úgy gondolom, mindenki számára ez a cél a Forma-1-ben.”

„A mi részünkről a jó oldalát is látjuk a dolgoknak, mert ez természetesen jó a sportnak” – folytatta a Forma-2-es versenyző. 

Hamilton remek formában van, és jó úton halad afelé, hogy megszerezze 7. világbajnoki címét az idei évben, így a bajnoki elsőségek tekintetében is utolérheti a németet. Mick elmondta, ha a Forma-1-ben fog versenyezni, az lesz a célja, hogy Hamilton rekordjait megdöntse. 

„Azt hiszem, ha sikerül a Forma-1-be kerülnöm, akkor rajtam lesz a sor, hogy ezeket újra megdöntsem” – mondta a német. 

Schumachernek akár a következő évben is lehetősége nyílhat elindulni ezen az úton, amennyiben a Ferrari versenyzői akadémiájának pilótájaként helyet kap valamelyik kiscsapatnál. 

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!