Mindkét Renault a legjobb 10-ben a melbourne-i időmérőn - F1VILÁG.HU

Mindkét Renault a legjobb 10-ben a melbourne-i időmérőn

HIRDETÉS
Fotó: Renault Sport F1

A Renault csapatának mindkét versenyzője a legjobb 10-ben végzett a Forma-1-es Ausztrál Nagydíj szombati időmérőjén. Nico Hülkenberg és Carlos Sainz sokat várnak a versenytől.

Hülkenberg a 8., Sainz pedig a 9. helyet csípte el a mai kvalifikáción, előbbi versenyző ráadásul egy pozíciót előreléphet Daniel Ricciardo rajtbüntetése miatt.

A német azt mondja, főleg azért elégedett a mai eredménnyel, mert alapvetően nem volt teljesen megelégedve a Renault versenyautójával.

„Mivel nem igazán voltam elégedett az autóval, meglehetősen elégedett vagyok az időmérőn elért eredményemmel” – mondta Hülkenberg.

„Az egész időmérő elég nehéz volt számomra, főleg a Q3-as köröm nem volt olyan jó, mint lehetett volna. A pénteki edzésnap után elég sokat változtattunk az autón, és az esős harmadik edzés azt jelentette, hogy nem volt olyan sok időnk arra, hogy ezeket a változtatásokat ellenőrizzük.”

„Szoros a mezőny is, szóval bőven lesz tennivaló a versenyen.”

Fotó: Renault

A Renault versenyzője, Carlos Sainz szintén optimista: a spanyol abban bízik, jóval előrébb is végezhet majd vasárnap.

„Arra számítottunk, hogy mindkét autóval a top 10-ben leszünk ma, és ezt sikerült is elérni, ami jól mutatja a csapat fejlődését” – fogalmazott az ifjú versenyző.

„Ennél egy kicsit jobb eredményben reménykedtem, de a köridő végül nem jött. A mérnökeimmel alaposan megnézzük a ma történteket. Meggyőződésem, hogy vasárnap előrébb tudunk lépni.”

Hirdetés

„Szoros lesz, de jó autónk van, és remek lehetőségünk lesz arra, hogy a körülöttünk lévőkkel csatázzunk. Meggyőződésem, hogy versenyképesek lehetünk a futamon.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!