Monacói Nagydíj: A vasárnapi események percről percre - F1VILÁG.HU

Monacói Nagydíj: A vasárnapi események percről percre

HIRDETÉS
Az eső is izgalmassá teheti a 2022-es Forma-1-es idény következő versenyét, a vasárnap délután esedékes Monacói Nagydíjat. Kövesd velünk az eseményeket, hogy ne maradj le semmi fontosról!
MONTE-CARLO, MONACO - MAY 28: Sergio Perez of Mexico driving the (11) Oracle Red Bull Racing RB18 on track during qualifying ahead of the F1 Grand Prix of Monaco at Circuit de Monaco on May 28, 2022 in Monte-Carlo, Monaco. (Photo by Mark Thompson/Getty Images)

Pazar formában teljesített a Ferrari csapata a Monacói Nagydíj eddig eltelt részében, hiszen Charles Leclerc vezetésével a maranellóiak kibérelték az első rajtsort Monte-Carlo utcáin. Leclerc idei ötödik pole-ját szerezte, és természetesen szeretné győzelemre váltani a rajtelsőséget hazai közönsége előtt.

A két Red Bull eközben a második rajtsorba szorult: a címvédő Max Verstappen csak a 4. helyről kezdheti meg a 15 órakor startoló versenyt. Az F1Világgal ezúttal sem maradsz le semmiről: kövesd percrekész tudósításunkat a Monacói Nagydíj eseményeiről!

A Monacói Nagydíj percről percre

Monaco Jelenlegi időjárás

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!