Montezemolo: A Ferrari egységesebb, mint valaha

Rendkívül elégedetten nyilatkozott a Ferrari indiai teljesítményét látva Luca di Montezemolo, a maranellói gárda elnöke.


Rendkívül elégedetten nyilatkozott a Ferrari indiai teljesítményét látva Luca di Montezemolo, a maranellói gárda elnöke.

A gárda kétszeres világbajnoka, Fernando Alonso második lett Sebastian Vettel mögött, és bár hátránya ezzel 13 pontra nőtt az összetettben, Montezemolo szerint minden okuk megvan az optimizmusra.

„A versenyzők és a csapat még soha nem volt ennél egységesebb, 120 százalékot nyújtanak” – mondta Montezemolo.

„Sokkal egységesebbek vagyunk, mint valaha, és a csapat tovább dolgozik a fejlesztéseken, melyeket a hátralévő három versenyen viszünk pályára. Készen állunk arra, hogy 120 százalékot nyújtsunk, akárcsak Alonso. Egészen az utolsó kilométerig harcolni fogunk a vb-címért. Nagyon magabiztos vagyok.”

Montezemolo dicsérte az egész csapatot, ugyanakkor felhívta a figyelmet arra, Alonso a belgiumi, illetve a japán rajtabaleset nélkül talán még most is a tabella élén állnak.

„Alonso kivételes volt ezúttal is, és Massa is értékes pontokat szállított. A csapat a stratégiát és a megbízhatóságot tekintve tökéletes volt. Nem kívánok balszerencsét senkinek, de azt gondolom, hogy nagy árat fizettünk a szezon második felében elszenvedett két rajtbalesetért.”

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Hozzájárulok, hogy az F1VILAG.HU hírlevel(ek)et küldjön számomra, és közvetlen üzletszerzési céllal megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját vagy üzleti partnerei ajánlatával:*
Hozzájárulok (Az adatkezelés részletei »)

Görgess tovább az újdonságokért!

HIRDETÉS

Kapcsolódó cikkek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

További hírek

HIRDETÉS
HIRDETÉS

Exkluzív F1-es videók!

Imádod a Forma-1-et? Megnézel mindent, ami kedvenc sportágadról szól? Akkor ne maradj le YouTube-csatornánk újdonságairól sem!